Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Betaling

De afnemer kan kiezen om te betalen met Paypal of vooraf overmaken. Bij afhalen zal natuurlijk een afhaalafspraak worden gemaakt is contante betaling mogelijk.

Bij kleine bestellingen, (zoals een zakje haakjes), die in een envelop passen, kan de afnemer even contact met Beet & Boog opnemen voor lagere verzendkosten.

Verzending

Na betaling van uw bestelling zal deze binnen 3 werkdagen worden verzonden, als de door u bestelde artikelen op voorraad zijn. is dit niet het geval zal Beet & Boog contact met u opnemen.

Handboogartikelen worden in veel gevallen rechtstreeks vanaf de leverancier bij u aan huis geleverd. Dit houdt in dat er op diverse artikelen een langere levertijd zit. Zodra uw bestelling verzonden is, wordt er een track en trace naar uw mail verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen.

Na dat de bestelling is verzonden krijgt u hier bericht van via een E-mail.

Afnemer draagt het risico van de bestelling/artikelen vanaf het moment waarop de bestelling/artikelen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Na ontvangst van de gekochte produkten dient de koper/afnemer binnen zeven (7) werkdagen het produkt te onderzoeken op gebreken en deze te melden aan Beet & Boog. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Retourneren

Nadat de afnemer de bestelde artikelen heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen zeven (7) werkdagen na de ontvangst van dit product, de overeenkomst met Beet & Boog te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven.


Indien de afnemer de overeenkomst wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk (via e-mail of brief) aan Beet & Boog te melden. De afnemer dient het product, na overleg met Beet & Boog te sturen naar een door Beet & Boog vastgesteld adres.

Indien een product wordt geretourneerd dat schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal Beet & Boog de afnemer hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Beet & Boog heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden.

De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.

Indien de afnemer reeds betalingen heeft verricht op het moment dat de afnemer de overeenkomst met Beet & Boog van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal Beet & Boog deze betalingen binnen veertien (14) werkdagen nadat Beet & Boog het door de afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de afnemer terugbetalen (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten).

De verzendkosten die Beet & Boog heeft gemaakt om het product naar u toe te zenden zullen in mindering worden gebracht. U ontvangt dus de betaling retour minus de verzendkosten.


Beet & Boog behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de afnemer (anders dan die van Beet & Boog of de leverancier van het product) is beschadigd.

Klantgegevens

Alle gegevens van de klanten worden persoonlijk behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt.