elTORO Horrido Line
  • elTORO Horrido Line

elTORO Horrido Line

€ 19,99
Inclusief belasting

De Horrido Line is gemaakt van robuust, slijtvast nylon en is met name bedoeld voor schutters die graag trainen of deelnemen aan wedstrijden buiten de schietbanen met airconditioning

Size
Aantal
U kunt dit artikel bestellen. Levertijd is +/- 5 werkdagen.

PayPal

elTORO Horrido Line - schiethandschoen

De Horrido Line is gemaakt van robuust, slijtvast nylon en is met name bedoeld voor schutters die graag trainen of deelnemen aan wedstrijden buiten de schietbanen met airconditioning. In lijn met deze eis zijn alle modellen in de lijn uitgevoerd in een aangenaam, bijna verwilderd groen, wat hen hun bijzondere uitstraling geeft en waarop de naam van het assortiment is geïnspireerd. De Horrido-lijn zou ook bijzonder interessant moeten zijn voor schutters die boogschietaccessoires waarderen die bij elkaar passen en een ontwerplijn volgen. Immers, wanneer vind je een boogtas, een pijlkoker, een armbeschermer en een schiethandschoen die visueel echt samengaan?

De comfortabele schiethandschoen is gemaakt van een combinatie van verschillende materialen. De handrug is voorzien van het typische, groene nylon, de handpalm daarentegen van zacht, bruin leer. De vingertoppen zijn verstevigd met een tweede laag leer. Dit zorgt ervoor dat de pees snel kan worden losgelaten en dat de vingertoppen optimaal worden beschermd, ook bij zware trekgewichten. Voor de optimale pasvorm van de handschoen wordt deze met een klittenbandsluiting aan de pols bevestigd.


Maten: S, M, L of XL