Starfish  Method master feeder honey
  • Starfish  Method master feeder honey
  • Starfish  Method master feeder vanilla

Starfish Method master feeder

€ 3,35
Inclusief belasting

Starfish Method Master Feeder is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de method feeder. Deze middelgrove mix van specifieke bestanddelen en attractors lokt vis van grote afstand en zet deze direct aan tot azen.

uitvoering
Aantal
In Stock

PayPal

Starfish Method Master Feeder is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de method feeder. Deze middelgrove mix van specifieke bestanddelen en attractors lokt vis van grote afstand en zet deze direct aan tot azen. De uitgebalanceerde samenstelling van dit voer zorgt ervoor dat de vis niet snel verzadigd raakt en langdurig op de visplek blijft. Door deze eigenschappen is dit lokvoer ideaal voor gebruik bij wedstrijden en op commerciële visvijvers. Naast gebruik met de method feeder is Starfish Method Master Feeder ook zeer geschikt voor het vissen met de normale voerkorf.

Voor een ideale werking is het aan te raden om dit voer 12 uur van tevoren stapsgewijs te bevochtigen. Het gebruik van een voerzeef is hierbij essentieel. Filter de grove delen eerst uit met een 6 mm zeef en laat deze apart weken in ruim water. De grove delen onttrekken veel vocht aan het voer bij het aanmaken. Deze delen aan het eind weer toevoegen. Gebruik bij het aanmaken van dit voer een 3 mm zeef om klontvorming tegen te gaan. Blijf vocht toevoegen totdat een voerbal gemaakt kan worden die niet aan de handen plakt.

Inhoud 1kg.

Verkrijgbaar in de smaken honey en vanilla.

3 Items